Program og udbudsrådgivning for Stengårdsvej i Esbjerg

2017-2018
Klient
Esbjerg Kommune, Ungdomsbo og Realdania

Stengårdsvej i Esbjerg er et socialt udsat boligområde, som er udvalgt af Realdania som en af tre cases, der skal udarbejdes en ambitiøs, strategisk udviklingsplan for. 

For Esbjerg Kommune, boligorganisationen Ungdomsbo og Realdania udvikler og skriver jeg programmet og tilrettelægger og gennemfører udbudsprocessen frem til, at der er udvalgt et team til at løse opgaven.

Programmet til den strategiske udviklingsplan blev offentliggjort november 2017

Omkring Stengårdsvej ligger en række uddannelsesinstitutioner - University College Syd, AMU center, gymnasium og Syddansk Universitet, som alle er engagerede aktører i lokalområdet, der gerne involveres i det strategiske udviklingsarbejde. Esbjerg Kommune og Ungdomsbo er ligeledes engagerede parter, og mit arbejde består i at finde frem til en stærk og præcis opgavebeskrivelse, at identificere hvilke kompetencer, der er behov for til at løse opgaven, og at skrive og redigere programmet.

Til at hjælpe mig med opgaven har jeg hyret arkitekt Marianne Houen Schmidt fra Rekommanderet. Hun har opgaven med at udvikle det visuelle materiale til programmet - diagrammer, kort og layout.